PREHOD,d.o.o.
Smledniška cesta 64 a
4000 Kranj

T: +386 (0)4 281 03 00
E: prehod@prehod.si

Vrtno pohištvo na Facebook-u

 • Kje smo
 • KDO SMO
 • DELOVNI ČAS
  PRODAJNEGA SALONA

  PONEDELJEK POSLOVNI DAN  
  TOREK 9:00-19:00  
  SREDA 9:00-19:00  
  ČETRTEK 9:00-19:00  
  PETEK 9:00-19:00  
  SOBOTA 9:00-13:00  
 • SVETOVANJE
  V PRODAJNEM SALONU
  SREDA 15:00-19:00  
  ČETRTEK 15:00-19:00  
  PETEK 15:00-19:00  
  SOBOTA 9:00-13:00  
 • svetovanje
  PO DOGOVORU
  T: +386 (0)4 281 03 00
  E: prehod@prehod.si
 • DELOVNI ČAS
  PISARNE PREHOD
  PONEDELJEK-PETEK
  od 9.00 do 16.00
 • ZANIMIVO

  posebnosti vrtnega pohištva

Domov > Kolekcije > Mirthe > Index

VRTNO POHIŠTVO - KOLEKCIJA MIRTHE – TRIBU

Vrtno pohištvo kolekcije MIRTHE zaznamuje moderna linija. Navdušuje mlade in ljubitelje lahkega vrtnega pohištva.

Pri kolekciji MIRTHE so uporabljeni naslednji materiali:

 • aluminij v beli in sivorjavi barvi.
kolekcija Tribu MIRTHE  
 
 

H kolekciji vrtnega pohištva MIRTHE sodijo: vrtni stol z naslonjalom in brez naslonjala za roke, stol za noge, vrtni počivalnik, vrtni ležalnik, pravokotne mize, klopi in barska miza ter barski stol.

Vrtni stoli
kolekcije MIRTHE so narejeni iz aluminija v beli ali sivorjavi barvi, na sedišču in hrbtišču je aluminij v beli ali sivorjavi barvi. Vrtni stoli MIRTHE imajo naslonjala za roke ali so brez njih. Hrbtišče stola je fiksno. Vrtni stoli kolekcije MIRTHE so fiksni, niso zložljivi in se zlagajo drug na drugega.

Vrtne mize MIRTHE
so fiksne. Velikosti fiksnih miz so: 90 x 180 cm, 95 x 210 cm in 110 x 300 cm. Zgornja ploskev vrtnih miz je iz aluminija v beli ali sivorjavi barvi. V kolekciji MIRTHE ni raztegljivih in zložljivih miz.

Ležalniki
MIRTHE imajo premakljivo hrbtišče in fiksno sedišče. Narejeni so iz aluminija v beli ali sivorjavi barvi. Ležalniki MIRTHE nimajo naslonjal za roke.

Nizki počivalniki
kolekcije MIRTHE so narejeni iz aluminija v beli ali sivorjavi barvi, na sedišču in hrbtišču je aluminij v beli  ali sivorjavi barvi. Vrtni počivalniki imajo naslonjala za roke. Hrbtišče stola je fiksno. Vrtni nizki počivalniki kolekcije MIRTHE so fiksni, niso zložljivi in se ne zlagajo drug na drugega.

Vrtne klopi
MIRTHE so fiksne, narejene so iz aluminija, so brez naslonjala za hrbet in roke in so dolžine 120 ali 170 cm.

H kolekciji MIRTHE sodijo še barski stoli, barska miza in stol za noge.


Vrtni stoli kolekcije MIRTHE Vrtni stoli kolekcije MIRTHE so narejeni iz aluminija v beli ali sivorjavi barvi, na sedišču in hrbtišču je aluminij v beli ali sivorjavi barvi. Vrtni stoli MIRTHE imajo naslonjala za roke ali so brez njih. Hrbtišče stola je fiksno. Vrtni stoli kolekcije MIRTHE so fiksni, niso zložljivi in se zlagajo drug na drugega.
 
 
Vrtni stoli kolekcije MIRTHE Vrtni stoli kolekcije MIRTHE so narejeni iz aluminija v beli ali sivorjavi barvi, na sedišču in hrbtišču je aluminij v beli ali sivorjavi barvi. Vrtni stoli MIRTHE imajo naslonjala za roke ali so brez njih. Hrbtišče stola je fiksno. Vrtni stoli kolekcije MIRTHE so fiksni, niso zložljivi in se zlagajo drug na drugega.
 
 
Vrtne mize MIRTHE Vrtne mize MIRTHE so fiksne. Velikosti fiksnih miz so: 90 x 180 cm, 95 x 210 cm in 110 x 300 cm. Zgornja ploskev vrtnih miz je iz aluminija v beli ali sivorjavi barvi. V kolekciji MIRTHE ni raztegljivih in zložljivih miz.
 
 
Vrtne mize MIRTHE Vrtne mize MIRTHE so fiksne. Velikosti fiksnih miz so: 90 x 180 cm, 95 x 210 cm in 110 x 300 cm. Zgornja ploskev vrtnih miz je iz aluminija v beli barvi. V kolekciji MIRTHE ni raztegljivih in zložljivih miz.
 
 
Ležalniki MIRTHE Ležalniki MIRTHE imajo premakljivo hrbtišče in fiksno sedišče. Narejeni so iz aluminija v beli ali sivorjavi barvi. Ležalniki MIRTHE nimajo naslonjal za roke.
 
 
Nizki počivalniki kolekcije MIRTHE Nizki počivalniki kolekcije MIRTHE so narejeni iz aluminija v beli ali sivorjavi barvi, na sedišču in hrbtišču je aluminij v beli  ali sivorjavi barvi. Vrtni počivalniki imajo naslonjala za roke. Hrbtišče stola je fiksno. Vrtni nizki počivalniki kolekcije MIRTHE so fiksni, niso zložljivi in se ne zlagajo drug na drugega.
 
 
Vrtne klopi MIRTHE Vrtne klopi MIRTHE so fiksne, narejene so iz aluminija, so brez naslonjala za hrbet in roke in so dolžine 120 ali 170 cm.
 
 
Počivalnik za noge MIRTHE H kolekciji MIRTHE sodijo še barski stoli in počivalnik za noge.
 
 
Barski stoli MIRTHE H kolekciji MIRTHE sodijo še barski stoli in počivalnik za noge.